4 Kasım 2014 Salı

Morrissey'in İstanbul konseri için poster tasarlama kampanyası


By on 17:55:00

4.11.2014

Morrissey konserine 32 gün kaldı! Tahmin ediyorum benim gibi diğer hayranları da sabırsızlıkla bekliyor 7 Aralık akşamını. Bu arada bir bilgi geldi, ilgilenenlerle onu paylaşmak istedim. Organizasyon şirketinin iletişim ajansından gönderilen bültende şöyle yazıyor:

"Güçlü sahne performansı ve şiirsel besteleri ile dünya çapında bir efsaneye dönüşen Morrissey, son albümünde yer alan 'Istanbul' şarkısına uygun temadaki poster tasarımını hayranlarına teslim etti.

Rolling Stone Dergisi’nin gelmiş geçmiş en iyi 100 şarkıcı listesinde yer alan Morrissey’in İstanbul konseri için hazırlanan projede 'Istanbul' şarkısının ruhunu yansıtan poster tasarımlarıyla yarışmaya katılacak olan kişiler tasarımlarını 7 Kasım Cuma 20:00’a kadar morrissey@pozitiflive.com adresine gönderebiliyor. Yaşayan efsanenin posterleri kazanan kişinin adıyla birlikte şehrin dört bir yanında yerini alacak."

Eminim Moz hayranları arasında tasarım yeteneği gelişmiş olanlar vardır. Ama dikkat; yarışmayla ilgileniyorsanız katılım için sadece üç gün kalmış. "Istanbul" şarkısının sözlerine ve ilk yayınlandığında benim yaptığım yoruma bakmak isterseniz bu linkten, Morrissey ile yaptığım röportajda şarkının ruhuna dair söylediklerine bakmak isterseniz de bu linkten fikir alabilirsiniz. Konserin afişini onun müziğini gerçekten seven bir hayranı yaparsa bence çok güzel bir tasarım ortaya çıkabilir!

Yazan: Zülal Kalkandelen

Translate