24 Şubat 2015 Salı

VEGAN LOGIC HAKKINDA


By on 10:18:00

Radyo programım, Dinamo'da canlı yayın yapma ya da kayıt alma olanağının kalmaması nedeniyle 16 Şubat'ta sona erdi. Son bir haftadır dinleyicilerden birçok güzel mesaj aldım. Hayatlarında önemli bir boşluk meydana geldiğini söyleyenler oldu. Ben de uzun bir aradan sonra bir pazartesi gecesini yani dün geceyi radyo programı yapmadan geçirdim... Deneysel, underground, farklı seslerin çekiciliğine kapılmış insanlar olarak bizler için bir buluşma platformu olmuştu Vegan Logic. Programları hazırlarken arşiv taramalarım sırasında ben kendimi de geliştiriyordum. O açıdan benim için de bir kayıp söz konusu. Her şeyden önce iyi müzikleri paylaşmak, biraz olsun duyulmalarına katkıda bulunabilmek, beni mutlu ediyor. Bu nedenle e-posta gönderip düşüncelerini yazanlara teşekkür ediyorum. Bunun benim için anlamı çok büyük.

Bana yazanların hepsi de, bir şekilde programı devam ettirme yollarını aramamı; yeniden yayına başlayana kadar da en azından blogumda haftalık listeler paylaşmamı rica ediyor. Ancak ben liste fikrine şu anda çok yakın değilim, programların kendi içinde bir konsepti, ruhu oluyordu; liste ile onu sağlayamayız diye düşünüyorum.

Eğer programı sürdürebileceğim uygun bir radyo kanalı bulabilirsem, yayınlara devam edeceğim. Şimdilik dikkatimi çeken, beni heyecanlandıran müzikleri Twitter'da günlük olarak paylaşıyorum. İlgi gösteren herkese sevgiler, selamlar...


Yazan: Zülal Kalkandelen

Translate